Удобства admin декември 21, 2021

УДОБСТВА

Басейни

На разположение на гостите са два басейна – външен басейн с детска секция и покрита част, с максимална дълбочина от 110 см. и външен детски басейн с максимална дълбочина от 45 см. Водната анимация се състои от водна гимнастика и водна топка. Около двата басейна има безплатни чадъри и шезлонги. За зоната с басейните се предлагат хавлии срещу депозит.

Спорт и забавления

Комплексът предлага различни развлекателни и спортни възможности като игрище за плажен волейбол, футбол на малки вратички, волейболна мрежа и баскетболен кош, фитнес, лост за набиране, дартс, билярд, джагa тенис на маса, електронни игри, въздушен хокей и други игри и детска площадка за най-малките ни посетители.

За децата

Детската анимация се провежда в детския клуб и на територията на хотела, като включва занимателни, креативни и спортни игри по възрастови групи – рисуване /на тениски, торбички и др./, изработване на картички и други креативности, спортни и водни състезания, детско шоу /с участието на децата/ и детска дискотека на сцената. 

Други удобства

Рецепцията работи 24/7 и предлага безналично плащане, сейфове под наем, събуждане, копирни и пощенски услуги, предоставяне на информация. Сградата е с 3 асансьора, единият от които подходящ за инвалидни колички.