Заведения admin декември 20, 2021

ЗАВЕДЕНИЯ & ALL INCLUSIVE

Основен ресторант

Основен ресторант в хотелски комплекс “Лонгоза” се намира на II етаж и разполага с 3 зали, 3 тераси и бюфет за напитки. Работи по системата “ол инклузив”, като в него се провеждат закуската, обяда и вечерята. Места на закрито 180, места на открито- 45.

Бирария

Бирарията в хотелски комплекс “Лонгоза” се намира на I етаж и разполага с 1 зала и 2 тераси сред красиви зелени площи. Работи по системата “ол инклузив”, като в нея се провежда следобедният снакс. Места на закрито- 50, места на открито- 45.

Бар на басейна

Барът на басейна в хотелски комплекс “Лонгоза” работи по системата “ол инклузив”, като предлага местни алкохолни и безалкохолни напитки, бира, вино, коктейли и топли напитки в часовете от 10:00 – 23:00 часа.

Лоби бар

Лоби-барът в хотелски комплекс “Лонгоза” работи по системата “ол инклузив”, като предлага местни алкохолни и безалкохолни напитки, бира, вино, коктейли и топли напитки. Места на открито – 9, места на закрито – 8.

All Inclusive

Хотел Лонгоза е перфектният избор за почивка в Слънчев бряг ол инклузив. Програмата включва местни алкохолни и безалкохолни напитки, бира, вино, коктейли, ястия от националната и европейска кухня, тематични вечери и шоу кукинг.