Ол инклузив почивка - какви са предимствата?

Как си представяте мечтана лятна почивка? Утрините да започват с питателна закуска, а за обяд и вечеря да ви очакват вкусна храна и напитки. Да се излежавате край басейна по цял ден и единствената ви грижа да бъде изборът на подходящо четиво. Слънцето да ви гали с лъчите си, а вие да се наслаждавате на изискан коктейл. Вие да релаксирате по цял ден, а децата да се забавляват. Ако всичко това ви звучи като мечтания релакс, то заложете на ол инклузив почивка.

All inclusive почивка на морето и по-точно ол инклузив в Слънчев бряг означава море от удоволствия. В следващите редове ви споделяме защо. Днес ви разказваме за ползите на настаняването на база all inclusive и какво включва ол инклузив концепцията при нас в хотел Longosa.

В превод от английски, all inclusive означава “всичко е включено в цената”. Разбира се, различните хотели разбират различни неща под “всичко”. Общото при всички е, че този тип настаняване е подчинен на концепцията цената да включва всичко необходимо за пълноценна почивка.

Най-често обаче са гарантирани 3 изхранвания дневно (закуска, обяд, вечеря), а при някои комплекси е включено и междинно изхранване в следобедните часове (т.нар. снак). Цената включва безалкохолни и алкохолни напитки, като в някои случаи вносния алкохол се заплаща допълнително.

Когато избирате хотел в Слънчев бряг, е важно да проверите какви са ястията, поднасяни в ресторанта. Ако сте планирали семейна ол инклузив почивка, вижте и дали има специално меню за малчуганите.

Ол инклузив пакетът може да гарантира и достъп до басейни, анимация, детски кът. Вижте всички включени удобства и преценете кои бихте искали да използвате. След това може да си направите бърза сметка дали предлаганата от хотела цена ви удовлетворява.

Удобство и спокойствие

Ако трябва да опишем с една дума какво дава ол инклузив почивката, то това е спокойствие. All inclusive почивката минава под знака на пълен комфорт, безгрижие, релакс. Не е необходимо да мислите как да организирате деня си. Какво ще хапвате, какво ще правите през деня, какви игри да има за децата – програма за всичко това следва да е изготвена от хотела. Ол инклузив ви освобождава от всички тези въпроси и ви позволява да се фокусирате върху настоящия момент. 

Кулинарно удоволствие

Както споменахме, различните хотели в Слънчев бряг осигуряват изхранване 3 или 4 пъти в рамките на деня. Това ви позволява да опитате много и различни ястия и напитки. Може да пробвате ястия, които до момента не сте, или да си поръчате коктейл, чието име дори не сте чували до момента. 

Няма нужда да търсите ресторанти и други заведения, където да се насладите на вкусна храна. Вместо това ще се насладите на хотелските предложения директно в комфорта на ресторанта.

Разбира се, за разнообразие може да похапнете навън. Но основното при ол инклузив почивката е, че може да се насладите на много и различни храни, без да отделяте допълнително бюджет за това.

Възможност за спорт и забавления

Ако се насочите към Слънчев бряг хотели ол инклузив, по всяка вероятност ще ви очакват не само изобилие от храна и напитки, но и немалко възможности за развлечения. Програмите на много от хотелите са замислени така, че да предложат пълноценно и незабравимо преживяване за цялото семейство.

Проверете дали хотелът предлага анимация или забавления за деца в детски кът. Малчуганите винаги се забавляват, когато има музика и танци, така че ако има детска дискотека в хотела, това също е плюс. Истинска семейна забава се получава, когато всички играят заедно на електронни игри, въздушен хокей или тенис на маса. Ето защо може да видите дали разполага и с подобни удобства избраният от вас хотел в Слънчев бряг.

освежаващ коктейл край басейна

И макар лятото все още да е далеч, ние отсега може да ви обещаем незабравима почивка. Longosa е all inclusive хотел на първа линия Слънчев бряг. При нас ви очакват:

  • Летни забавления – Два басейна (вътрешен и външен с детска секция) са на ваше разположение. Край тях за максимално удобство и защита от слънчевите лъчи са разположени чадъри и шезлонги.

  • Уютни помещения – Стаите и апартаментите разполагат с всички нужни за спокоен престой удобства. Отличните удобства ви гарантират пълноценен отдих в края на деня.

  • Игри и безкрайна веселба – Може да се забавлявате на игрище за волейбол или да премерите точността си с игра на дартс. В хотела има и билярдна маса, въздушен хокей и електронни игри.

  • Изхранване четири пъти дневно – Основните хранения за деня сервираме в ресторанта, а за следобедна закуска ви очакваме в бирарията. Залагаме на любими ястия от българската и европейската кухня.
хотел Лонгоза - почивка в Слънчев бряг ол инклузив

Надяваме се да сме успели да ви покажем предимствата на това да запазите ол инклузив почивка и защо да го направите в хотел Longosa.