Почивка на море в Слънчев бряг - Как да я организирате в 6 лесни стъпки?

С наближаването на летния сезон вече ни се иска да обърнем поглед към морския бряг и да се насладим на дългите солени дни. Без съмнение, вече се прокрадват идеи за организацията на почивката – къде да бъде, кога и с кого? Обикновено губим много време, гледайки различни оферти и накрая винаги се случва нещо, което не сме очаквали. Знаем, че организирането на почивка на море може да е трудна задача. Но и вярваме, че всеки заслужава пълноценен отдих и релакс. Затова днес ви разказваме как да организирате почивка на море в 6 лесни стъпки.

Стъпка 1: Планирайте най-подходящите дати за вас и вашата компания

За една спокойна почивка на море в Слънчев бряг трябва внимателно да изберете датите на посещение. От климатична гледна точка перфектният диапазон е от късен юни до ранен септември. Тогава водата е топла и приятна, градът е жив и динамичен, а слънцето придава на тялото ви онзи шоколадов загар. Трябва да знаете обаче, че обикновено ранният юни и късният септември са много по-спокойни и напливът от туристи е по-малък. Нашият съвет е при избирането на датите да съобразите работните си ангажименти и тези на вашите придружители, за да имате възможност да починете качествено. Все пак работата няма да избяга.

Планиране лятна почивка на море в България

Стъпка 2: Планирайте бюджета за вашата морска ваканция

След като вече сте разбрали кога и за колко време ще бъдете на почивка в Слънчев бряг, време е да погледнете от финансовата страна на нещата. Ако следите блога ни, сигурно сте запознати с една от хубавите страни на курортния комплекс, а именно – настаняване за всеки джоб. Всички знаем колко е досадно по време на така мечтания отдих да пресмятаме наум и да мислим за финанси. Затова смятаме, че ако целта на вашето пътуване е пълният релакс край брега, ол инклузив вариантът е най-уместен за вас. Прочетете повече за почивката тип ол инклузив тук.

Стъпка 3: Изберете подходяща оферта за почивка

Крайната цена зависи от много обстоятелства – дали пътувате с приятели, със семейството, с деца или без. Зависи още дали настаняването ще бъде на база ол инклузив и от периода на вашето посещение. Знайте обаче, че офертите могат да бъдат много разнообразни, което затруднява избора ви. Съветваме ви да уточните нещата, които са задължителни за вас и да знаете с кое можете да направите компромис. Ако сте се абонирали за бюлетина на хотел Лонгоза, идеалната оферта за лятна почивка на море в Слънчев бряг може да се окаже в пощенската ви кутия.

Семейство на почивка в Слънчев Бряг

Стъпка 4: Стягайте багажа за почивка на море в Слънчев бряг

Кърпа, шапка, бански, очила? Когато офертата е готова и датите са избрани, е време да изкарате куфарите. Съветваме ви да вземете най-необходимото. Запасете се с удобни дрехи за вечерни разходки след ден на брега. Вземете си нещо за развлечение – книжка с кръстословици или карти, например. Не забравяйте да се снабдите и с продукти за първа помощ, в случай че имате някакви алергии. Подробен списък за багажа за море ще намерите в нашия блог.

Стъпка 5: Планирайте дейностите, които искате да включите в почивката си

Ако сте се запътили към Слънчев бряг, разгледайте предстоящите събития, които ще се проведат тук. Хубаво е да си вземете билети предварително с цел да избегнете навалиците. Ако пък пътувате с деца, разгледайте какво може да предложи курортът на малките посетители. Съществуват възможности за сърф уроци, картинг, водни приключения, миниголф и много други забавления. Сигурни сме, че на малките приключенци ще им хареса. 

Забавления в Слънчев бряг

Стъпка 6: Резервирайте своята почивка в Лонгоза Хотел Слънчев бряг All Inclusive

От Хотел Лонгоза ви каним да споделите вашата ваканция с нас, ако търсите хотели на първа линия Слънчев бряг ол инклузив. Предлагаме приветливи и просторни помещения, активности за малки и големи. Държим на качеството и на това престоят ви да е перфектен, затова ще се погрижим почивката ви да е незабравима.